Koska allekirjoittanut tuntee jonkinlaista syyllisyyttä siitä ettei ole lauantain riennoissa mukana (eikä edes pääse saunomaan), on loistava aika aloittaa Uusmediaviestinnän harjoitustyö. Lauantai-ilta on jo aiemmin todettu loistavaksi työillaksi mm. luentopäiväkirjojen aloittamiseen.

Työn pääidea: Elämän tarkoitus

Meille osoitettiin useampi tapa nähdä elämän tarkoitus esim täältä: http://www.helsinki.fi/agora/elaman_tarkoitus/ettiede.htm
Tuosta sivua vilkaistuani tiedän miten nörttinä itse määrittelisin asian - "Kaikki elämän tarkoitukset löytää googlettamalla". Toisaalta uskonnollisille ihmisille kysymys on aina ollut aika helppo eli palvella jumalaa/jumalia mitä ikinä se sitten tarkoittaakin. Lisäksi tiedän paljon ihmisiä joille on ihan sama mikä on elämän tarkoitus tai eivät tunnusta mitään tarkoitusta. Heille on tärkeää elää eikä jäädä pohtimaan tuon mittakaavan kysymyksiä joihin ei koskaan saada varmaa vastausta.

Omaan työhöni haluan tollilaiseen tapaan ottaa nörttimäisen lähestymisen ja tulkinnan pienellä huumorilla höystettynä.

EDIT

Työ on nyt hahmottunut sen verran, että visuaalisesta ulkoasusta tulee hyvin pelkistetty ja yksinkertainen. Väreillä ei juuri leikitä tai ihmeellisillä ehosteilla. Esityksen voima perustuu lyhyisiin "sloganeihin" jotka ilmaisevat ja etenevät elämän tarkoituksen etsinnässä.